Az Császár Dent (Gacsályi Fogászati Bt.) weboldalának (a továbbiakban: Weboldal) megtekintésével Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott feltételeket. Amennyiben ezekkel feltételekkel nem ért egyet, kérjük, hogy ne nyissa meg a Weboldalt.

SZERZŐI JOG

A Weboldalon megjelenő minden név, logó, grafika, tájékoztató, információs anyag, dokumentum szerzői jogvédelem alá tartozik. Az Császár Dent (Gacsályi Fogászati Bt.) előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, másolni, többszörözni, tárolni, kinyomtatni, vagy azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

INFORMÁCIÓK

A Weboldalon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás, vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. A Császár Dent (Gacsályi Fogászati Bt.) a megadott információk, adatok valódiságáért, esetleges pontatlanságáért, teljeskörűségéért, hibáiért, módosulásáért, illetve az azokból eredő esetleges félreértésekért, károkért felelősséget nem vállal. Részletes felvilágosításért kérjük, keresse fel a Császár Dent-et (Gacsályi Fogászati Bt.) annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetőek legyenek.

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A Császár Dent (Gacsályi Fogászati Bt.) kizárja a felelősséget azon károkért, amelyek a Weboldal használatával kapcsolatosak, a Weboldal oldalainak használatából, használatra képtelen állapotából származnak, a Weboldal oldalainak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

MÁS ÁLTAL RENDELKEZÉSRE BOCSÁTOTT ANYAGOK

A Császár Dent-et (Gacsályi Fogászati Bt.) nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a Weboldalhoz kapcsolódnak.